Het bestuur van Stichting Roze Zaterdagen Nederland hecht er veel belang aan om een beter overzicht te hebben van personen die in het verleden verantwoordelijk waren voor de organisatie van een officiële landelijke Roze Zaterdag. Daarom start vandaag via een online formulier een inventarisatie van oud-organisatoren.

We zijn voornamelijk op zoek naar de personen die als bestuurslid (of soortgelijke functie) een brede verantwoordelijkheid droegen voor de organisatie van het evenement. We hopen hiermee een breed netwerk van oud-organisatoren in beeld te krijgen die beschikken over ontzettend veel waardevolle ervaringen. Het plan is om dit netwerk in de toekomst geheel vrijblijvend te kunnen informeren en/of raadplegen over ontwikkelingen t.a.v. de stichting en het evenement Roze Zaterdag. Ben jij een oud-organisator? Vul dan ons formulier in: https://forms.gle/8YRFCvwqQt8Csari6