Normaal gesproken kent Stichting Roze Zaterdagen Nederland, twee jaar vooruit, de organisatie toe aan een stad in Nederland. Waar Roze Zaterdag 2024 zal plaatsvinden is niet op Roze Zaterdag in Rotterdam bekendgemaakt. De selectieprocedure en bekendmaking is vertraagd.

Tot en 15 april jl. konden kandidaat-steden zich melden voor de organisatie van Roze Zaterdag 2024. Helaas heeft de selectieprocedure door de gemeenteraadsverkiezingen, in het voorjaar van 2022, enige vertraging opgelopen. In veel gemeenten neemt het vormen van een nieuw gemeentebestuur enige tijd in beslag, maar juist de steun van dit bestuur is een belangrijke succesfactor bij het organiseren van een Roze Zaterdag. Daarom hebben deze keer wat extra tijd nodig.

Nog deze zomer verwachten we bekend te kunnen maken waar Roze Zaterdag 2024 zal gaan plaatsvinden. Wil je dat niet missen? Kijk dan regelmatig op onze website en volg onze sociale media kanalen.