Het bestuur van Stichting Roze Zaterdagen Nederland is op zoek naar uitbreiding. Lijkt het jou leuk om Algemeen bestuurslid te worden en je daarmee in te zetten voor Roze Zaterdag? Lees dan snel de volledige vacature en reageer.

Stichting Roze Zaterdagen Nederland bewaakt en beschermt de formule van de jaarlijkse Roze Zaterdag. De stichting kent de organisatie van Roze Zaterdag toe aan een stad of gemeente in Nederland en ondersteunt en adviseert bij de organisatie van het evenement. Stichting Roze Zaterdagen Nederland wordt geleid door een bestuur van vrijwilligers. Wegens het vertrek van enkele collega’s zijn wij daarom op zoek naar bestuurslid/-leden voor Stichting Roze Zaterdagen Nederland.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Eén of meer mensen voor de functie Algemeen bestuurslid (houd rekening met een gemiddelde tijdsbesteding van 8 uur per maand);
  • Mensen die affiniteit hebben met het evenement Roze Zaterdag: ben je eerder betrokken geweest bij de organisatie van Roze Zaterdag of een ander Pride-evenement, dan is dat een pré;
  • Proactieve en betrokken mensen met goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Aantoonbare ervaring met bestuurswerkzaamheden;
  • Kennis van de Pride-wereld en alle daaraan verbonden organisaties (horeca, politiek, belangengroepen, vrijwilligersorganisaties, enzovoorts).

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Nauwe betrokkenheid bij het jaarlijkse beoordelings- en toekenningsproces: je bepaalt mee waar Roze Zaterdag in de toekomst gevierd wordt;
  • Een rol in het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris of penningmeester) is mogelijk in de toekomst, indien gewenst;
  • Een fijn team van betrokken medebestuurders.

Wat vinden wij verder nog belangrijk?
We hechten waarde aan een zo divers mogelijk bestuur. Daarom is nadrukkelijk iedereen uitgenodigd die zich herkent in de functieomschrijving om te reageren op deze vacature, ongeacht leeftijd of achtergrond. Ben je betrokken bij de organisatie van een editie van Roze Zaterdag die nog plaats moet vinden? Dan is het helaas niet mogelijk om toe te treden tot het bestuur van Stichting Roze Zaterdagen Nederland.

We komen graag in contact met je
Wil je reageren op deze vacature? We ontvangen je motivatie en CV graag via info@rozezaterdagen.nl. Heb je eerst vragen of wil je meer van ons weten, neem dan gerust contact op met onze voorzitter Simon Timmerman via simon@rozezaterdagen.nl.