Op zaterdag 18 juni a.s. is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Roze Zaterdag. De editie van 2022 wordt gehouden in Rotterdam en de organisatoren maakten recent openingsact Duncan Laurence bekend. Ook kun je je vanaf nu aanmelden voor Container Village.

Duncan Laurence won in 2019 het Eurovisie Songfestival met zijn platina single ‘Arcade’. Sindsdien heeft hij verschillende singles en een succesvol album uitgebracht, en heeft hij internationaal getoerd. Organisator Rotterdam Pride is heel blij en trots om deze Rotterdamse superster aan te kondigen als openingsact van Roze Zaterdag 2022.

Container Village
Tijdens Roze Zaterdag zal er een gedeelte van de festival locatie worden omgebouwd tot Container Village. Deze ruimte opgebouwd uit containers vormt de toegangspoort naar het festivalterrein. In Container Village is er ruimte voor kunst- exposities, een mini market, ontmoetingsplekken, een informatie markt, kleinschalige horeca en kleinere evenementen. Dit wordt natuurlijk fantastisch en een geweldig onderdeel van Roze Zaterdag. De ruimte is helaas beperkt en we kunnen daarom niet garanderen dat een aanmelding een plek biedt op Container Village, maar dat er onder de inschrijvingen een selectie zal plaatsvinden. Klik HIER voor meer informatie en aanmelden.